Minden nap tökéletes egy új utazás megtervezéséhez, mint például az, amelyre minden nap szállítja magát ezzel a dokumentumtulajdonossal az Anekke Mediterrán gyűjteményből. Tökéletes munkához vagy osztályozáshoz!

Ez a dokumentumtartó, aktatáska stílusú a nők számára, tágas és tágas modell, tökéletes azoknak a nőknek, akik eredeti munkatáskát szeretnének, tele részletekkel. A tetején cipzárral nyílik, és több rekeszben, zsebben és elválasztóban van a legfeljebb 15 hüvelykes laptopokhoz. Gyönyörű nyomtatott anyaggal van bélelve. Elülső zsebe is van, és a hátlap zsebként használható, vagy mindkét cipzárt kinyithatja, hogy utazás közben a kocsihoz igazítsa.

A design ötvözi a nyomtatást a mediterrán motívumokkal fehér, kék és korall tónusokban, barna, bézs tónusokkal és puha arany irizálóval, amelyet a strand homokja inspirált különböző részeken. Két kézfogantyúval rendelkezik, amelyeket aktatáskaként használhat, de széles vállpánt fogantyúval is rendelkezik, és különböző hosszúságúra állítható, így nagyon kényelmes.

És végül, mi teszi ezt a dokumentumtartót szuper különlegessé: a részletek, amelyek a mediterrán életmódhoz, annak színeihez és formáihoz szállítanak. Néhány, mint egy fém logó, nacre appliqués, hímzés, pin, egyedi fogantyúk és a kulcstartó a gyűjtemény. Végtelen okok, amelyek miatt beleszeretsz ebbe a munkazsákba, mint a Földközi-tengerbe. Szerezd meg most!

  • A lezárás típusa: Cipzár
  • Zsebek: 1 Zseb. 1 Utána. és 1 of. Int. 1 Mobil Y 1 Cipzár
  • Fogantyú típusa: 2 fogantyú és vállpánt
  • Méretek (Hosszúság x Magasság x Szélesség): 41cm/ 30cm/ 7cm
  • Belső összetétel: 100% poliészter
  • Külső összetétel: 100% PU
  • Súly: 1 kg
Vélemény írása a termékről
Név
E-mail cím
Üzenet
Értékelés
Vélemények a termékről
Nincs vélemény a termékről
Webáruház készítés