Érdekességek Anekke világából! Hasznos információk a tökéletes bőrönd választáshoz!

Anekke KeNYA kollekció

K.A. & blog.anekke.com
Anekke KeNYA kollekció

Anekke - Kenya kollekció

Anekke ekkor tollat vett elő és üzenetet írt mindannyiunknak:
Becsüld meg, ami körül vesz! Tanuld meg milyen vigyázni rá és hálásnak lenni érte!
Mert...  a dolgok olyan egyszerűek... csak sokszor elfelejtjük, hogy pont ettől tökéletesek!”

Anekke mindig úgy tekintett a természetre, mint az életre amely körbe vesz bennünket. Pompázik, ragyog, pulzál, sőt akár látjuk, akár nem, de ősi erővel lüktet benne a lét!
Képzeld el, hogy ez a csoda egyetlen gyökérből nőtt ki! Ebből nőttek a fák, a bokrok, a legapróbb fűszálak és még Te is! A természet a részünk és mi is a természet részei vagyunk...

Aznap reggel, Anekke a Földgömbjét pörgette. Újabb kalandra vágyott, hiszen a világ annyi csodát rejt! Kereste a „pontot”, ami a legerősebben hívja! Megállította a gömböt. Megtalálta!
Hosszú út várt rá és Towandára! Egy olyan út, ahol nem csak a térképen tettek meg hosszú kilométereket, hanem gondolkozásukban és saját magukban is!

Elképzelték milyen lesz ez a különleges hely, de amikor megérkeztek minden képzeletüket felül múlta a látvány… az érzet… a kultúra… minden ami KENYA!

Érezték arcukon a meleg levegőt, amiben benne volt a szabadság!

Minden az ÉLETET sugározta körülöttük! Megismerték a kenyaiak életfilozófiáját, jóságát, egyetlen pillanat alatt átlátták a kultúrájukban rejtett gazdagságukat
és megtalálták, sőt meg is értették a titkot,
ami szerint a boldogság nem külső dolgoktól, hanem csakis belülről, belőlünk születik.

Megállíthatatlanul, de a legnagyobb nyugalomban mentek, hogy a legapróbb részletekig felfedezzék ezt a csodás világot! 
Kenya olyan volt, mint egy vad szafari, ahol az állatok vannak otthon!
Ezek a vadállatok, pedig nem húztak kerítést maguk köré.
Nem hangoztatták, honnantól számítható a magánlaksértés bűne, vagy a személyes terük megsértése. Természetes elfogadásukból őszintén fogadták vendégeiket.
Anekke és Towanda ennek a megkérdőjelezhetetlen lelki tisztaságnak hála elkezdte a világot az ő szemükkel látni. Figyelték a falevelek mozgását, meghallották a szellő dalát
és felfedezték a földbe nyomódott lábnyomok történeteit.
Végül pedig rájöttek, hogy ezek a lábnyomok sokmindenben különböznek egymástól, viszont az út amin haladnak, ugyanaz!

A fák hangjukkal vezették őket az erdők mélyén. Anekkén úrrá lett a remény! Hálát és köszönetet érzett mindezért! Odalépett az egyik fához és átölelte!
Érezte az energiát, a gyökerekből induló ősi erőt!
És ekkor egytől egyig megjelentek azok a csodálatos nők, akik küzdöttek, küzdenek, vagy akár küzdeni fognak ennek a környezetnek a megőrzéséért.
Velük együtt már nemcsak Anekkében, hanem mindenütt pulzált a hit.
Bíztak az összefogásban és már elhitték, hogy együtt Anekkével, veled és velem megőrizhetjük Kenya ősi varázsát. És ha Kenyát képesek vagyunk megmenteni, talán…
az egész Föld megmentésére is képesek vagyunk!

Anekke ekkor tollat vett elő és üzenetet írt mindannyiunknak:
Becsüld meg, ami körül vesz! Tanuld meg milyen vigyázni rá és hálásnak lenni érte! Mert...  a dolgok olyan egyszerűek... csak sokszor elfelejtjük, hogy pont ettől tökéletesek!”

Anekke átölelte Towandát! Annyi helyen jártak már és annyi felfedezést tettek! Változtak, fejlődtek és egyre jobban  megismerték saját magukat.
Megtanultak kacsintani a felhőknek, amikor esett!
Megtanultak álmodni és azt nem feladni! És most, a legtisztább formájában fedezhették fel a Föld tüdejét, az ősi természetet.
Megértették a helyet, érezték az energiát és masnival átkötve kapták a legnagyobb ajándékot amit ez a kirándulás adhatott… a reményt! Kenya gyökerei benőttek a szívükbe!
Ekkor egy ösvény nyílt meg előttük! Egy út, ami egy új, ősi világ felé vezeti őket, és bennünket!

Térj rá Te is Kenya ösvényére és találd meg magad Anekke Kenya kollekciójának táskáiban és pénztárcáiban.   

Webáruház készítés
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.